|
wesole foremki forum dla kobiet nowoczesnych :)
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:34, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Zamek Królewski w Niepołomicach:
wynajem sali (piwnice Renesansowa i Gotycka) 2.200 + VAT
menu 140zł/os.
Przykładowe menu na przyjęcie weselne
Literami oznaczono dania, spośród których wybierane jest jedno, chyba że zaznaczono inaczej.
Na powitanie:
Wino musujące francuskie 100ml
Chleb i sól przygotowane na życzenie gości
Zakąski:
a) Filet z indyka pieczony z rajskim jabłkiem na lustrze sosu szafranowego
b) Rolada z dziczyzny z brusznicą
c) Schab pieczony z rulonikiem szynkowym ze szparagiem i sosem jogurtowym
d) Rolada z indyka z wiśniami i sosem paprykowym
Zupy:
Dowolna zupa przygotowana na życzenie gości
Drugie dania:
a) Kompozycja mięs pieczonych w naturalnym sosie, ziemniaki, zestaw sałatek
b) Rolada ze schabu z tartym chrzanem, ziemniaki po polsku, zestaw sałatek
c) Eskalop genoise (schab faszerowany szynką i serem żółtym), ziemniaki, zestaw sałatek
d) Przysmak weselny (rolada drobiowa, rolada ze schabu z pieczarkami), zapiekanka ziemniaczana,
zestaw sałatek
Desery:
a) Lody cocktailowe z bitą śmietaną i owocami
b) Jabłko Królowej Bony z sosem karmelowym
c) Gruszka na lustrze adwokackim
d) Mus borówkowy z bitą śmietaną i owocami
Półmisek wędlin i wyrobów własnych:
Szynka gotowana, polędwica drobiowa, pasztet z dziczyzny, galantyna z drobiu, rolada z indyka,
szparagi w szynce, (lub inne wędliny do ustalenia)
Uzupełnienie półmiska (porcje dla 50% gości):
a) Śledzie w zaprawie polskiej i śmietanowej (porcje dla 50% gości)
b) Ryba w sosie greckim, paprykowym, cytrynowym
Sałatki (dwa rodzaje do wyboru):
a) Cocktailowa z tuńczykiem lub kurczakiem
b) Z pieczarek i cielęciny z sosem włoskim
c) Z kalafiora i brokułów
d) Wiosenna
e) Pekińska z kiełkami soi i rzodkiewką z zaprawą jogurtową
f) Z sera i szynki
g) Sałatka przygotowana wg receptury Zamawiającego
Dania ciepłe:
a) Wieprzowina po staropolsku
b) Blankiet z indyka
c) Kęski kurczaka w estragonie
d) Szynka wieprzowa po kasztelańsku
Nad ranem:
a) Barszcz czerwony z pasztecikiem
b) Bulion rycerski
c) Żurek polski z wędliną i jajkiem
Owoce – sezonowe
Napoje (na jednego gościa):
Woda mineralna – bez ograniczeń
Sok pomarańczowy – bez ograniczeń
Sok grapefruitowy – bez ograniczeń
Coca-cola lub Sprite - bez ograniczeń
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:35, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
CENTRUM REDUTA
Opłaty za wynajem sali nie pobieramy, koszt wliczony jest w menu. posiadamy bardzo duże sale (550 m2 i 800 m2).
Wystrój to koszt ok. 2000 zł.
Jeżeli chodzi o menu to proponujemy obiad bardziej tradycyjny - zasiadany,
no i oczywiście tort pietrowy.
Na dzien dzisiejszy mamy wolne nastepujace terminy: 13, 20, 27 maja, 24 czerwca, 8,15,22 lipca.
z TEGO CO PISALA KASSA menu 120 zł ( w tym obiad + 2 ciepłe dania, zimna płyta, napoje b.o) i 10% ceny od wielkości wniesionego alkoholu. Cana obejmuje wszystko włącznie z wystrojem i sala. Coś mi to bardzo tanio się wydaje
catering maja Michalscy
PRZEGORZALY
Basztę w Zamku w Przegorzałach z widokiem na Wisłę i Tatry (do 50 osób) obsluguje Srebrna Gora.
Poza tym wesela odbywać się one mogą w eleganckich, połączonych salach restauracyjnych:
* Sali Łososiowej
* Sali Zielonej wraz z przylegającym, dużym tarasem widokowym
* w kameralnej kawiarni, przy której znajduje się arkadowy taras
Cena 180 zl za osobe bez alkoholi i ciast
DWOREK SKAWINSKI
Ceny uzgadnia sie osobiscie z menagerem
Dworek Skawiński jest nowoczesnym, komfortowym trzygwiazdkowym hotelem.
Położenie w sercu Skawiny,
HOTEL NIEBIESKI
jest duzo wolnych terminow
w naszych salach restauracyjnych ,
możemy pomieścić maksymalnie do 50 osób.
Nasza restauracja składa się z dwóch części : sali kawiarnianej ( tzw. Piano Salonu z kominkiem). Oraz z sali restauracyjnej, w której przy szumiącej kaskadzie wodnej, rozkoszować się można daniami kuchni polskiej, staropolskiej oraz międzynarodowej
Ceny od 150 zl
HOTEL RUCZAJ
Ceny takze ustala sie osobiscie na spotkaniu. Restauracja do 80 osob. Grill na swiezym powietrzu
ZLOTY PAZUR
Nie ma zdjec iani strony
caly obiekt zostal poddany gruntownej przebudowie i remontowi. sala na 150 osob. Cena od 150 zl
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:36, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
TOMASZOWICE
Koszt wesela przy 200 osobach poza sobotą to 150 pln, a w soboty - 165 pln
Koszt kegi piwa 30 l - 360 pln, 50l - 600 pln
Piątki nie objęte rezerwacją - Oranżeria - 9.06.; 23.06.; 14.07,.; 21.07.;
28.07; 11.08.; 18.08.; 25.08.2006r.
Terminy sobotnie w miesiącu maj 2006 także już są objęte rezerwacją.
Oranzeria
Spichlerz
HOTEL SALIN
Sala pomiesci 120 osob. Jest duzy ogrod ale nie ma przejscia z restauracji.
Cena kolo 120 zl ale nie udalo mi sie wyciagnac dokladnych informacji
Wolne terminy to 06.05.2006, 03.06.2006, 10.06.2006.Wesela przyjmujemy wraz z rezerwacja pokoi na minimum 30 osób.
ZAJAZD KRYSTYNA
Sala mieści max. do 110 osób, zabawa taneczna odbywa
się wówczas na zewnątrz
Mamy jeszcze po kilka wolnych terminów w miesiącach od czerwca do września
sala bankietowa ma wyjście bezpośrednio na taras.
Koszt przyjęcia weselnego w tym roku wynosi 150 zł od osoby. z tortem, bez alkoholu
Istnieje mozliwosc zorganizowania pokazu fajerwerkow
Propozycje Menu Weselnego
Szampan na przywitanie, chleb i sól
Dania obiadowe do wyboru:
Przystawki:
szparagi na szynce pod beszamelem
galaretka z drobiu
rolada cielęca
pasztet z dzika
Zupy:
krem z pieczarek, pomidorów lub brokuł z groszkiem ptysiowym
zupa grzybowa z łazankami
Dania główne:
rolada z indyka, kluski śląskie, surówki
schab pieczony, dufinki, surówki
szynka pieczona z jabłkami, ziemniaki zapiekane, surówki
kotlet de volaille z serem żółtym, dufinki, surówki
Deser:
lody lub gruszka w sosie waniliowym
Tort weselny
Dania zimne:
półmiski mięs i wędlin
śledzie
galaretki
sałatki
Dania ciepłe - dwa do wyboru:
boeuf strogonow
barszcz z krokietem
udko z kurczaka
filet z udźca indyka
paprykarz z indyka z kluskami śląskimi
szaszłyk z grilla
maczanka po krakowsku
Cena zestawów - 140 PLN od osoby
Cena obejmuje podatek VAT.
Wliczono dekorację stołów, ciepłe i zimne napoje bez ograniczeń, owoce i pełną obsługę.
Alkohol oraz oprawa muzyczna we własnym zakresie.
Pokój dla Nowożeńców gratis.
Dla Gości Weselnych 20% rabatu od cen pokoi hotelowych
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:37, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
HOTEL PEGAZ
Sa wolne terminy w maju i lipcu.
Hotel wyposażony jest w: 52 klimatyzowane pokoje
# 2 sale konferencyjne (na 80 i 300 osób)
# PARLAMENT - restaurację do 300 osób
# podziemny parking strzeżony.
Cena min to 160 zl. Ale chyba nie za to menu...niestety nie udalo mi sie z menagerem ustalic konkretnej ceny.
Propozycja tradycyjnego wesela
Po tradycyjnym powitaniu pary młodej proponujemy lampkę szampana,
a następnie zapraszamy na uroczysty obiad:
* delikatny bulion z kluseczkami i warzywami,
* polędwiczki wieprzowe w sosie leśnym z gotowanymi warzywami
i ziemniaczkami,
* pieczone jabłko z sosem karmelowy i lodami waniliowymi,
* lampka wina czerwonego
Po pierwszych tańcach proponujemy zimny bufet:
* sałatka warzywna tradycyjna
* sałatka ziemniaczana z boczkiem
* sałatka z kapusty z marchewką
* platery z wędlinami: kabanos, szynka wiejska, kiełbasa staropolska, polędwica hetmańska,
* zimne mięsa: pieczona szynka wieprzowa, rostbef w ziołach, pieczony schab po myśliwsku
* dodatki marynowane: ogóreczki, pieczarki, papryka marynowana,
* sosy: tatarski, czosnkowy, szczypiorkowy,
* galantyna z łososia i sandacza,
* śledzik na cebulce,
* ciasta: sernik, szarlotka, ciasto owocowe, makowiec na kruchym spodzie,
* owoce: jabłka, winogrona, banany, pomarańcze, kiwi
Godz: 24:00
* krojenie tortu weselnego,
* kawa,
Dania gorące:
* schab w sezamie z ziemniaczkami po krakowsku
* barszczyk z krokietem,
* strogonow
* Pieczywo: bułki, chleb krojony
* Paluszki na stołach
* kawa (elite prestige) , herbata w termosie na bufecie bez ograniczeń
* soki: pomarańczowy, jabłkowy
* woda mineralna bez ograniczeń dzbanki z lodem i cytryną na bufecie
PARK HOTEL
Na czas imprezy oddajemy do dyspozycji caly teren zielony oraz namiot przy hotelu. Podczas zabawy do dyspozycji gosci beda dostepne posilki oraz napoje w formie bufetu szwedzkiego( menu do ustalenia ). W celu zapewnienia komfortu wewmatrz namiotu przygotujemy miejsca siedzace na konsumpcje lub tance . Stwarzamy Panstwu mozliwosc zakwaterowania 50 osob w obiekcie hotelowym. po atrakcyjnych cenach.
Orientacyjny koszt menu 120 - 160,00 PLN za osobe z napojami zimnymi i goracymi oraz owocami swiezymi. Nie ponosza Panstwo kosztu wynajmu terenu oraz namiotu nalezacego do hotelu. W razie zlej pogody lub upalu musimy zalozyc jako dodatkowy koszt wynajecie zadaszenia w formie namiotu przedstawionego jako zalacznik..Koszt wynajmu namiotu party srednio ok.800- 2.500 PLN ( CENA UZALEZNIONA OD STANDARDU I WYPOSAZENIA).
Cennik dekoracji bedzie zalezal od wyboru rodzaju kwiatow ( swieze, sztuczne , ilosc).
Oprawa muzyczna - prowadzenie imprezy przez profesjonalnego DJ-ja ,efekty swietlne,maszyna do dymow, naglosnienie,.1.000 -1.200PLN
Oprawa muzyczna - DJ ,efekty swietlne, maszyna do dymow, naglosnienie, karaoke, prowadzenie imprezy przez profesjonalnego wodzireja.1.200-2.000 PLN
Dostepne terminy do zorganizowania przyjecia to 3 czerwca lub 16 września. Niestety w maju nie mamy juz wolnych terminow.
SREBRNA GORA
Koszt catering to 120 złotych od osoby
Dysponujemy salą restauracyjna mogącą pomieścić do 160 osób z salą taneczną. W sezonie letnim zapewniamy możliwość zabawy i tańców w naszym ogrodzie pod stylową pergolą. Na ogrodowe przyjęcie weselne możecie Państwo zaprosić do 250 osób ! Niezapomnianą atrakcją Państwa wesela będą pokazy ogni sztucznych oraz specjalne kulinarne atrakcje przygotowane na ogrodowym rożnie. Rejs statkiem po Wiśle spod Wawelu na Bielany na zawsze pozostanie w pamięci Państwa Gości !
Zestaw dań weselnego wieczoru ustalamy wspólnie z Państwem. Ceny za przyjęcia weselne obejmują kompletne menu, obsługę kelnerska, dekoracje oraz udostępnienie lokalu do samego rana. Pomagamy w zamówieniu specjalnych tortów weselnych, zaopatrzeniu w napoje alkoholowe oraz zamówieniu obsługi muzycznej. Na sezon 2006/2007 średni koszt weselnej biesiady wynosi 140 zł za osobę. W cenę wliczona jest obsługa, wynajęcie sali i dekoracja.
Obsługujemy również kompleksowo przyjęcia weselne w wynajętych salach weselnych, zapewniając pomoc i korzystne warunki wynajmu sali (rabaty !) kompleksowy catering, sprzęt, dekoracje i obsługę.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:38, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
FOLWARK WIAZY
Wolne daty maju : 13 V i niepewny 20 V ( mogą się przenieść komunie z 28 ze względu na wizyte Papieża )
czerwiec - wszystkie prócz 24 VI
lipiec - wszystkie
min cena 120 zl od osoby ale nie wiem za co
FOLWARK STARA WINIARNIA
termin 17.06.2006 który jest wolny. Podobnie jest w
miesiącu lipcu 08.07.2006. Lepiej wygląda maj przy założeniu ,że nie
organizuje Pani poprawin ponieważ wszystkie niedziele mamy zajęte. Co do
sobót to są wszystkie wolne za wyjątkiem 13.05.2006.
WESELE
MENU na 100 osób / 100 ZŁ ZA OSOBĘ
(bez stołu szwedzkiego, tortu i ciasta)
POWITANIE
Lampka szampana (zleceniodawca)
Chleb weselny (zleceniodawca)
Kieliszki do toastu (zleceniodawca)
17.45-18.00
OBIAD
1. danie: - Rosół drobiowo – wołowy z makaronem (wazy).………………………………… 5 zł
2. danie: - Wybór mięs: kotlet schabowy 180/150g
- ziemniaki gotowane 200g
- zestaw surówek
- sałatka z kapusty pekińskiej
- surówka z marchwi
- surówka z selera i pory
- sałatka z buraczków.…….……………………………………………..……... 16 zł
TORT PO OBIEDZIE ( ZLECENIODAWCA)
ZIMNE DANIA:
- Półmisek z wędlinami: szynka, kabanos
baleron, kiełbasa wiejska, 12 dkg/osoba………....…………………………….. 7 zł
- Sałatki: sałatka jarzynowa domowa, sałatka z selera i ananasa…….………….. 5 zł
- Pieczywo (chleb wiejski) nielimitowane...….…………………………………. 2 zł
- Owoce nektarynki, winogrona czarne i zielone, małe banany…..……...……... 5 zł
DANIA CIEPŁE:
- szaszłyk, ryż + zestaw surówek………………………..……………………..16 zł
- Filet panierowany drobiowy+ ziemniaki zapiekane + zestaw surówek……. 17 zł
- barszcz z krokietem 100g/200 ml……………………………………………… 7 zł
NAPOJE:
Napoje: woda mineralna 0,33l, napój Tymbark 0,33l, pepsi 0,25l ,sok pom..i gr. 0,5l...……… 10 zł
Kawa /rozpuszczalna, parzona lub capuccino/ i herbata nielimitowane……..………….……... 10 zł
WESELE
MENU na 100 osób / 121 ZŁ ZA OSOBĘ
(bez stołu szwedzkiego, tortu i ciasta)
5 ciepłych dań
POWITANIE
Lampka szampana (zleceniodawca)
Chleb weselny (zleceniodawca)
Kieliszki do toastu (zleceniodawca)
OBIAD
1. danie: - Rosół drobiowo – wołowy z kołdunami (wazy).………………………………6 zł
2. danie: - Wybór mięs: kotlet schabowy 180/150g + devolay na półmiskach 100%
- ziemniaki gotowane 200g
- zestaw surówek
- sałatka z kapusty pekińskiej
- surówka z marchwi
- surówka z selera i pory
- sałatka z buraczków.…….………………………………………..……... 20 zł
TORT PO OBIEDZIE ( ZLECENIODAWCA)
ZIMNE DANIA:
- Półmisek z wędlinami: szynka, kabanos
baleron, kiełbasa wiejska, 12 dkg/osoba………………………………….. 7 zł
- Sałatki: sałatka jarzynowa domowa, sałatka z selera i ananasa…..…….... 5 zł
- Pieczywo (chleb wiejski) nielimitowane...….……………………………. 2 zł
- Owoce: mandarynki, winogrona czarne i zielone, małe banany..……...….5 zł
DANIA CIEPŁE:
- szaszłyk, ryż + zestaw surówek…………………..………………………16 zł
- Schab pieczony, kluski śląskie, zestaw surówek………..………………. 23 zł
- Micha Hrabiego…………………………………………………………..10 zł
- barszcz z krokietem 100g/200 ml………………………………………… 7 zł
NAPOJE:
Napoje: woda mineralna 0,33l, napój Tymbark 0,33l, pepsi 0,25l, sok pom i gr. 0,5l.…... 10 zł
Kawa /rozpuszczalna, parzona lub capuccino/ i herbata nielimitowane……..…………... 10 zł
STÓŁ SZWEDZKI:
- smalec wiejski 1 litr...…………………………………………………………… 20 zł
- szynka wiejska w całości 1 szt (ok. 2 kg) ..……...……………………….…. .….80 zł
- boczek pieczony 2 kg..…………………………………………………………... 65 zł
- pasztet pieczony 2 kg..…………………………………………………………... 40 zł
- kaszanka 2 kg ……………...……………………………………………………..20 zł
- kiełbasa wiejska 2 kg……………………………………………………...……...60 zł
- golonki 4 szt …………………………………………………………………….80 zł
- salceson 2 kg………………………………………………………………...……50 zł
- kabanos 2 kg..……………………………………………………………………. 80 zł
- chleb wiejski 3 szt..……………………………………………………………… 45 zł
- rydze marynowane 1 kg.………………………………………………………… 60 zł
- ogórki kiszone 3 kg……………………………………………………………….30 zł
- wystrój stołu szwedzkiego w cenie…………………………….._______________
Razem……………………………………………………………………………………630 zł
Wystój sal i świeczki na stoły w cenie.
Menu zaakceptowano i wyceniono w całości na kwotę ………..złotych.
KOSZT OD OSOBY………………………………………………………………121zł
(BEZ STOŁU SZWEDZKIEGO)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:38, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
PASZKOWKA
Szacunkowy koszt menu weselnego od 160 zl, a szczegoly sa ustalane indywidualnie. wolne terminy : 6 maja, 29 lipca, 26 sierpien
HOTEL KONTRAST
Ja nie doprosilam sie ceny ale kolezanke poinformowano ze ok 160 zl od osoby
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:39, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
KOSYNIER
wolne terminy
maj 6,13,27
czerwiec brak
lipiec 8,15,22,29
Koszt
realizacji to od 200zł od osoby bez alkoholi, ciast i muzyki.
GRUBE RYBY
Zmiesci sie max 100 osob
120 zl od osoby
SANTORINI
Cena 150 PLN/os ( bez alkoholu, ciast, torta, owoców i napoi gazowanych )
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:39, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
OSRODEK KONFERENCYJNY MOGILANY
Nie udalo mi sie dowiedziec ceny, bo dla kazdego jest ustalana indywidualnie. Wiem ze Dla Nowożeńców przeznaczamy najlepszy z naszych pokoi, zawsze wliczony w cenę przyjęcia weselnego. 150 osob
Jedyny termin czercowy, który prawdopodobnie będzie wolny to
03.06.06. Obecnie mamy zrobioną rezerwację wstępną, jednak klient
ma podjąć decyzję w ciągu najbliższych dwóch tygodni i malo prawdo-
podobne jest że wybierze własnie ten termin. W maju mogę zapropo-
nować 06.05.06, w lipcu 01.07.06, w sierpniu 12.08.06, we wrześniu
23.09.06.
ZAMEK KORZKIEW
w czerwcu nie posiadamy już wolnych terminów.Okoliczne wolne terminy to ;6 maj,27 Maj,oraz 23 wrzesień i 30 wrzesień.Wspolpracujemy z firmami cateringowymi ,które zajmują się przygotowaniem posiłków,oraz obsugą gości.Na zyczenie Państwa ,mogą to być posilki podawane do stolu -tradycyjnie,oraz tzw,szwedzki stól.
Impreza może odbywać się w salach Zamku, na Dziedzińcu,albo też może
zostać przeniesiona do Parku.Nie ma żadnego problemu ,jeżeli chodzi o roll-bar,często taki model,jest wykorzystywany przez gości.
Cena za wynajem ;3 sale,dziedziniec,4 pokoje dla gości- 7661 zl brutto.
Dodatkowe koszty to koszty cateringu, od 70-150 zl,od osoby :wszystko zależy od rodzaju menu i ilości posiłków.
JANOWICE
podaję najbliższe wolne terminy w roku 2006;
biorąc pod uwagę standardowo soboty;
25/26 luty
25/25 marzec
świeta wielkanocne 17 kwiecień
29 kwiecień
20 i 27 maja
28 października
świeta Bożego Narodzenia
Oczywiście istnieje możliwość organizacji przyjęcia weselnego "na tygodniu".
Odnośnie kosztów; wynajęcie całości obiektu łącznie z parkiem to koszt
6000,00 zł
Posiadamy 65 miejsc noclegowych w 23 pokojach, cena za nocleg 38,00 zł/os
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:40, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
BALICE
Cena wynajecia Palcu na bankiet weselny wynosi 2500zł. Cene za osobe ustala sie na spotkaniu.
FOLWARK ZALESIE
wolny termin długi weekend majowy 1-3.05
termin jaki się zwolnił to 30 kwiecień (sala spichlerz) lub 30 wrzesień (sala czeladna), ale nie są to terminy wakacyjne. koszt menu to ok. 150-160 pln od osoby, cena ta nie uwzględnia alkoholu, zespołu i paczek z ciastem dla gości.
HOTEL PIAST
cena wstępna menu 195,00zł od osob
menu w formie bufetu szwedzkiego
Jeśli pogoda dopisze można przyjęcie zorganizować w ogrodzie. Koszt wynosi 195 zł za osobę + 500zł wynajem sali. W koszt wliczone jest 350 ml alkoholu na osobę oraz szampan na powitanie.
ZIELONY DOL
W naszych salach nie zmieści się 200 osób (tylko do
100).My jako Ośrodek nie zajmujemy sie urządzaniem wesel - tylko wynajmujemy
sale.Koszt wynajęcia sal wynosi 2400 pln.Jeśli chciałaby Pani wynająć
jeszcze ogród to cena wynosi 2900 pln.Sprawy cateringu sami Państwo zlecają
restauracjom ( mamy kilka propozycji kontaktów dla Państwa, z którymi
współpracujemy)Dlatego sprawy kosztów cateringu uzgadniają Państwo sobie
sami w zależności od menu.
Jeżeli chodzi o terminy czerwcowe to już wszystkie są zajęte (podpisane umowy i zapłacone zaliczki).Jedyne wolne terminy jakie mamy to w maju: 06, 13, 20, w lipcu : 01 i 29,(ten termin ma rezerwację do 04.02.06),we wrześniu:30 (rezerwacja do 04.02.06) i w pażdzierniku: 07, 14, 28.o terminach do końca kwietnia bo rozumiem, - mamy wolne wszyskie weekendy z wyjątkiem 25.02 i 29.04.(rezerwacja)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:40, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
HOTEL BONA
Mamy wolny termin 17.06.06r i 1.07.06r , w naszym Hotelu organizujemy wesela do 60 osób ale jeżeli ma to być wesele zorganizowane w restauracji i na ogródku (mamy też zadaszonego grilla no około 100 osób) myśle że tylko jako impreza głównie na stojąco lub byłyby porozkładane stoliki po całym naszym terenie.
Posiadamy własny roll-bar pod którego możemy podłączyć piwo.
Możemy również zorganizować wesele pod namiotem na torze kajakowym w którym sie mieści do 200 osób.
Koszty wesela to od 100zł-150zł w wależności od menu jakie by było ustalone.
Na dzień dzisiejszy posiadamy wolne następujące terminy:
Hotel Bona + Grill (do 130 osób):
Maj- 20
Czerwiec- 17
Wrzesień- 9, 23, 30
Tor Kajakarstwa Górskiego- namiot biesiadny przy starorzeczu Wisły (do 200 osób):
Maj- 20, 27
Czerwiec- 10, 17, 24
Wrzesień- 9, 16, 23 , 30
Z sali do ogrodu posiadamy dwa bezpośrednie wejścia.
MENU 1
Rosół z makaronem 6.00
Przysmak Bona 18.00
Frytki 4.00
Zestaw surówek 3.50
Lody mieszane z dodatkami 6.50
Kawa / herbata 4.00
Wędliny 6.00
Sałatki (trzy rodzaje) 8.00
Pieczywo 1.00
Strogonoff z indyka 12.00
Pieczywo 1.00
Barszcz z krokietem 7.00
Napoje (1butelka) 2.50
Wódka 100ml 10.00
Razem 89.00
Po godzinie 23 obsługa płatna 15zł/h za osobę.
MENU 2
Krem z pieczarek 4.50
Kotlet schabowy 13.00
Ziemniaki 3.00
Kapusta zasmażana 3.50
Torcik lodowy z dodatkami 5.50
Kawa / herbata 4.00
Wędliny 5.00
Sałatki (trzy rodzaje) 7.00
Pieczywo 1.00
Śledzie (dwa rodzaje) 7.00
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem 18.00
Szaszłyk drobiowy 17.00
Barszcz solo 2.50
Pieczywo 1.00
Napoje (1butelka) 2.50
Wódka 100ml 10.00
Razem 104.50
Po godzinie 23 obsługa płatna 15zł/h za osobę.
MENU 3
Galaretka z drobiu 7.00
Pieczywo 1.00
Zupa grzybowa 6.50
Befsztyk z pieczarkami 17.00
Dufinki 4.00
Zestaw surówek 3.50
Płonące lody coctailiowe 7.00
Kawa / herbata 4.00
Wędliny 5.00
Sałatki (trzy rodzaje) 7.00
Pieczywo 1.00
Śledzie (dwa rodzaje) 7.00
Koreczki (trzy sztuki) 4.00
Zupa gulaszowa w chlebie 12.00
Kurczak po Hiszpańsku z ryżem 18.00
Żurek 4.50
Pieczywo 1.00
Napoje (1butelka) 2.50
Wódka 100ml 10.00
Razem 122.00
Po godzinie 23 obsługa płatna 15zł/h za osobę.
MENU 4
Łosoś wędzony 100g 10.00
Tosty 1.00
Zupa cebulowa z grzankami 4.50
Kotlet zwierzyniecki 20.00
Sałatka z pomidorów 3.50
Torcik lodowy z owocami i bitą śmietaną 5.50
Kawa / herbata 4.00
Wędliny 5.00
Sałatki (trzy rodzaje) 7.00
Galaretki małe 3.00
Pieczywo 1.00
Śledzie (dwa rodzaje) 7.00
Szaszłyk z kurczaka 17.00
Frytki 3.50
Naleśniki z orzechami 9.00
Barszcz z krokietem 7.00
Napoje (1butelka) 2.50
Wódka 100ml 10.00
Razem 120,50
Po godzinie 23 obsługa płatna 15zł/h za osobę.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:41, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
DWOR NIEGOSZOWICE
catering z srebrnej gory
Jest to jeden z najładniejszych i najbardziej prestiżowych tego typu miejsc w okolicach Krakowa.
Zapraszamy do skorzystania z promocyjnej oferty, dostępnej jedynie teraz – w okresie uruchamiania i rozruchu ośrodka!
Koszt wynajęcia obiektu w całości wynosi 3000 złotych.
Pałac może pomieścić około 200 osób w układzie bankietowym.
Przy mniejszej liczbie Gości możliwe jest wynajęcie części obiektu.
większość terminów w tym okresie jest wolnych.
Mamy umowę tylko na 12 sierpnia i kilka niepotwierdzonych rezerwacji.
Koszt wynajmu Sali 3000 złotych.
Koszt catering to 120 złotych od osoby.
HOTEL TWIERDZA
Terminy dostępne na dzisiejszy dzień to: 3-06; 1-07; 8-07; 15-07; 22-07; 22-07; 29-07; 5-08;
średni koszt wesela u nas to 130 zł
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:41, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
VILLA PACOLDI
Jest kilka wolnych terminow, trzeba sie pytac, sa 2 sale na 80 osob i do 200 osob, istnieje mozliwosc imprezy na polu golfowym w namiocie.
3 rodzaje menu wg cen za 150 zl, 180 zl i 200 zl od osoby, w cenie sa ciasta, napoje, dekoracja, alkohol jest po cenie sklepowej
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:42, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
karczma u lipy
miesci do 250 osób
posiada 6 pokoji dwuosobowych - w cenie 50 zł za pokój
menu jest za 110, 130 i 150 zł
3-4 gorace posiłki, zimna płyta, tort, deser, owoce, ciasto na stoły, nieograniczona ilosc napojów bezalkoholowych : soki, pepsi, jakies inne gazowane, woda mineralna
wszystkie posilki z menu sa w cenie
we wrzesniu terminów wolnych nie ma, pazdziernik- 28, co do wczesniejszych miesiecy nie wiem
[link widoczny dla zalogowanych] karczma jest w Jordanowie, nie w Sidzinie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gocha
Wielka Foremka
Dołączył: 30 Paź 2006
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 18:46, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
scdiagnelam te dane z innego weselnego forum
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aloha
Bombowa Foremka
Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 1221
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 19:14, 27 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
gocha dalas czadu!! wiem nawet skad to sciagnelas !! mam nadzieje ze cie nie zabija, choc to moje wypowiedzi....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|