|
wesole foremki forum dla kobiet nowoczesnych :)
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
myszunia9
Wesoły Forumowicz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: małopolska
|
Wysłany: Nie 14:47, 26 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Hej.
Byłam dziś na Targach Ślubnych i ........ troszkę rozbolała mnie głowa.Dobrze , że poszliśmy tam dosyć wcześnie. Mój Kotek miał dosyć, ale dzielnie znosił moje wszelkie dopytywania się o wszystko.Troszkę przeszkadza mi mój perfekcjonizm.Zobaczymy, jak będzie dalej. Prawdę mowiąc to troszkę sie denerwowałam przed Targami, ale sama nie wiem dlaczego.To dziwne.!!!
Pozdrawiam WasLIPCÓWECZKIi życzę miłego tygodnia.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
nicole_lucy
Super Foremka
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 13:40, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
My tez bylismy na targach, ale tak kolo 15. Spokojnie obeszlismy wszystko. PM nosil ulotki a ja zbieralam. Z rozmowami bylo ciezko bo jak wiadomo trudno w takiej sytuacji o cokolowiek sie wypytac.
Ale jestem bardzo zadowolona. Bylismy nastawieni glownie na fotografow, i teraz mamy cala mase ulotek. Trzeba siasc i to przegladac jeszcze.
A z PMa jestem bardz dumna, bo myslalam, ze bedzie cos marudzil. A tu niespodzianka. Ogladal razem ze mna, przymierzal obraczki (szczegol, ze zadna na niego nie pasowala, wszystkie sie w polowie palca zatrzymywaly ).
Podsumowujac co ustalilismy:
- PM wybral obraczki, i mi sie tez takie podobaja, wiec juz wiemy co chcemy
- mamy mnostwo ulotek fotografow, jest w czym wybierac. Jestemy zdecydowani co do rodzaju albumu (M. nawet tlo kartek wybral )
- obejrzalam sobie moja suknie z innymi ramiaczkami niz myslalam i wygladala bosko (fotki wkleje jak tylko fotosik przestanie szalec bo nie moglam sie zalogowac).
- obejrzelismy roznego typu bukiety i wiemy jaki ma byc. Tu PM tez wykazal sie ogromnym zainteresowaniem .
- na targach w styczniu M. wybral zaproszenia, a teraz sie dowiedzielismy, ze je wycofali ze sprzedazy .
- i wybralismy mniej wiecej jaki bedzie garnitur PMa, tzn. zgodni jestemy co do koloru, aktoj to sie juz w czasiem mierzenia wybierze
Bardzo cieszy mnie to, ze nasze gusta sa zbiezne.
Tak sobie przeczytalam to co napisalam i o dziwo czasem narzekam ze PM sie slubem nie zajmuje a narazie wychodzi na to, ze On wiecej wybral niz ja .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Sista
Bombowa Foremka
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: koło Krakoffa ;)
|
Wysłany: Wto 13:51, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
nicole_lucy napisał: | My tez bylismy na targach, ale tak kolo 15. Spokojnie obeszlismy wszystko. PM nosil ulotki a ja zbieralam. Z rozmowami bylo ciezko bo jak wiadomo trudno w takiej sytuacji o cokolowiek sie wypytac.
Ale jestem bardzo zadowolona. Bylismy nastawieni glownie na fotografow, i teraz mamy cala mase ulotek. Trzeba siasc i to przegladac jeszcze.
A z PMa jestem bardz dumna, bo myslalam, ze bedzie cos marudzil. A tu niespodzianka. Ogladal razem ze mna, przymierzal obraczki (szczegol, ze zadna na niego nie pasowala, wszystkie sie w polowie palca zatrzymywaly ).
Podsumowujac co ustalilismy:
- PM wybral obraczki, i mi sie tez takie podobaja, wiec juz wiemy co chcemy
- mamy mnostwo ulotek fotografow, jest w czym wybierac. Jestemy zdecydowani co do rodzaju albumu (M. nawet tlo kartek wybral )
- obejrzalam sobie moja suknie z innymi ramiaczkami niz myslalam i wygladala bosko (fotki wkleje jak tylko fotosik przestanie szalec bo nie moglam sie zalogowac).
- obejrzelismy roznego typu bukiety i wiemy jaki ma byc. Tu PM tez wykazal sie ogromnym zainteresowaniem .
- na targach w styczniu M. wybral zaproszenia, a teraz sie dowiedzielismy, ze je wycofali ze sprzedazy .
- i wybralismy mniej wiecej jaki bedzie garnitur PMa, tzn. zgodni jestemy co do koloru, aktoj to sie juz w czasiem mierzenia wybierze
Bardzo cieszy mnie to, ze nasze gusta sa zbiezne.
Tak sobie przeczytalam to co napisalam i o dziwo czasem narzekam ze PM sie slubem nie zajmuje a narazie wychodzi na to, ze On wiecej wybral niz ja . |
zaluje ze nie dotarlismy na targi ....pewnie kilka stoisk rozwialo by nasze watpliwosci!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
aloha
Bombowa Foremka
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 15:38, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
sista ja nigdy nie bylam na targach bo.....mi sie nie chialo, robilam wszystko po swojemu i moze dobrze ze nie bylam bo mialam oryginalne pomysly, a tak to wzorowalabym sie na tym co zobaczylam czy na panujacej modzie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Sista
Bombowa Foremka
|
Wysłany: Wto 15:56, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
aloha napisał: | sista ja nigdy nie bylam na targach bo.....mi sie nie chialo, robilam wszystko po swojemu i moze dobrze ze nie bylam bo mialam oryginalne pomysly, a tak to wzorowalabym sie na tym co zobaczylam czy na panujacej modzie |
hmmmmm..troche racji w tym jest ...ale obraczek sobie nie wymysle w glowie ...a oprocz oklepanych Apartow,Kobe, Wecow nic innego nie znam...a moze byly jakies "inne" sklepy jubilerskie?!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
aloha
Bombowa Foremka
|
Wysłany: Wto 16:06, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
zaraz ci cos podesle
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
aloha
Bombowa Foremka
|
Wysłany: Wto 16:18, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] tu warto sie przejsc osobiscie
[link widoczny dla zalogowanych] bardzo mi sie podobaja
[link widoczny dla zalogowanych] tez sa super tylko bardzo dlugie terminy
jest tez sklep chyba Orfi na Florianskiej i tam maja artystyczna bizuterie i rozne ciekawe wzory
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Sista
Bombowa Foremka
|
Wysłany: Wto 16:33, 28 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
aloha napisał: | http://www.adamh.com.pl/
[link widoczny dla zalogowanych] tu warto sie przejsc osobiscie
[link widoczny dla zalogowanych] bardzo mi sie podobaja
[link widoczny dla zalogowanych] tez sa super tylko bardzo dlugie terminy
jest tez sklep chyba Orfi na Florianskiej i tam maja artystyczna bizuterie i rozne ciekawe wzory |
dziekowac dziekowac.....
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
kasiek
Wielka Foremka
|
Wysłany: Śro 0:33, 29 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
ooo jak tego duzo... !!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
nicole_lucy
Super Foremka
|
Wysłany: Śro 17:29, 29 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Uff... udalo mi sie w koncu zalaczyc zdjecia mojej sukni na fotosiku.
A oto ona, nie o takich rekawkach myslalam. Ciezko okreslic jej kolor, ale moja bedzie biala, przez co ta koronka bedzie mniej widoczna:
Male zblizenie:
Korona bedzie bardzo podobna (jezeli nie taka sama), ale w wersji bialej (widzialam naocznie - cuuuuuuuuuudo). Suknia jest dwuwarstwowa (czego nie widac za bardzo): pod spodem jest atłas, a na nim rozcieta (w miejscu naszytej koronki) organzyna lub tiul (do ustalenia). Suknia posiada tren, na ktorym moze byc rowniez przyszyta koronka.
A tu druga wersja, tzn. inna suknia, ktora tez mi sie podobala, choc czulam, ze nieco mnie poszerza. Z tym, ze tu jest opcja rekawkow o jakich myslalam, takie skrzydelka, ktore mozna odpiac:
I to sukni wymyslilam sobie diadem. Wydaje mi sie, ze pasowac bedzie. Choc narazie wstrzymuje sie z kupnem do momemtu przymiarki, zeby sie upewnic w wyborze.
Ale sie rozpisalam.........
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
myszunia9
Wesoły Forumowicz
|
Wysłany: Pią 16:18, 01 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
nicole_lucy napisał: | Uff... udalo mi sie w koncu zalaczyc zdjecia mojej sukni na fotosiku.
A oto ona, nie o takich rekawkach myslalam. Ciezko okreslic jej kolor, ale moja bedzie biala, przez co ta koronka bedzie mniej widoczna:
Male zblizenie:
Korona bedzie bardzo podobna (jezeli nie taka sama), ale w wersji bialej (widzialam naocznie - cuuuuuuuuuudo). Suknia jest dwuwarstwowa (czego nie widac za bardzo): pod spodem jest atłas, a na nim rozcieta (w miejscu naszytej koronki) organzyna lub tiul (do ustalenia). Suknia posiada tren, na ktorym moze byc rowniez przyszyta koronka.
A tu druga wersja, tzn. inna suknia, ktora tez mi sie podobala, choc czulam, ze nieco mnie poszerza. Z tym, ze tu jest opcja rekawkow o jakich myslalam, takie skrzydelka, ktore mozna odpiac:
I to sukni wymyslilam sobie diadem. Wydaje mi sie, ze pasowac bedzie. Choc narazie wstrzymuje sie z kupnem do momemtu przymiarki, zeby sie upewnic w wyborze.
Ale sie rozpisalam......... |
Hej.
Widzę, że nie tylko moją uwagę przykuły te sukienki. Tez bardzo mi sie podobają i w tej właśnie firmie będę zamawiać moją wymarzona sukienkę.
Mój Kociak, tez grzecznie znosił wszystkie moje dociekliwe pytania. My juz dzięki tym targom zamówiliśmy foto i video. Pozostały jeszcze zaproszenia.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
nicole_lucy
Super Foremka
|
Wysłany: Pią 17:25, 01 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
myszunia9 napisał: |
Hej.
Widzę, że nie tylko moją uwagę przykuły te sukienki. Tez bardzo mi sie podobają i w tej właśnie firmie będę zamawiać moją wymarzona sukienkę.
Mój Kociak, tez grzecznie znosił wszystkie moje dociekliwe pytania. My juz dzięki tym targom zamówiliśmy foto i video. Pozostały jeszcze zaproszenia.
Pozdrawiam |
Ja juz bylam w Nabli, w sumie ten salon byl moim faworytem od poczatku, ale odwiedzilam go jako ostatni. I to byl jednak strzal w dziesiatke.
Kurcze my poszlismy z nastawieniem na fotografow. Mamy mnostwo ulotek ale przydaloby sie to jeszcze przejrzec i wybrac. Mam kilka typow, ale to jeszcze musimy porzadnie obgadac.
A Wy kogo wybraliscie??
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
myszunia9
Wesoły Forumowicz
|
Wysłany: Nie 17:21, 03 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Hej. My wybraliśmy firme EXTREMA - ze względu na cenę i to, że samemu można sobie dobrać formę zdjęć i filmu. Ta firma najbardziej Nam odpowiadała.Skorzystaliśmy z pakietu foto-video. Wiem , że 14 lipca mają juz zajęty, bo w jeden dzień pracuja dwie ekipy, dla dwóch różnych wesel. Muszę powiedzieć, że 2 tys. za same zdjecia to jak dla mnie za dużo.
Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.Do "zobaczenia" w piątek.
A mam pytanie , czy pytałaś o ceny sukienek, bo Ja zapomniała.
Myślę, że to świetna firma ( NABLA), koleżanka, tam szyła w ubiegłym roku i była zadowolona.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
bajka8
Wielka Foremka
|
Wysłany: Nie 19:03, 03 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
W Nabli większość sukienek kosztuje 1900
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
myszunia9
Wesoły Forumowicz
|
Wysłany: Nie 20:09, 03 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Dzięki za informację.Wybieram sie tam w tym tygodniu. Zobaczę tylko czy znajdę czas.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|